14. augusta 2024


Pražskej modern metalovej kapele STELLVRIS minulý týždeň po koncerte niekto rozbil okno na dodávke a ukradol im gear. Robia zbierku, ku ktorej sa pridávame aj my, aby sme im aj s pomocou našich čitateľov pomohli.



Bližšie info tu:

Minulý týden po koncertu v Ostravě nás ráno čekalo nepříjemné překvapení. V noci z 5.8. na 6.8. se někdo vloupal do naší kapelní dodávky. Rozbil boční zadní okno a ukradl virbl, kytarový digitální aparát Helix spolu s kabely, mikrofonem, in ear odposlechy a obalem. Celková škoda činí přibližně 60 000 Kč. Sklo zaplatí pojišťovna, ale vybavení bohužel nikoliv. Pachatele se asi nepodaří vypátrat a věci tak musíme pořídit nové.

Začali jsme pracovat na nových věcech a brzy jdeme do studia, takže tohle je velká čára přes rozpočet.

Pokud vám to vaše situace dovolí, budeme vděčný za každou pomoc! Děkujeme! 💚

Pro tyto účely jsme zřídili transparentní bankovní účet (link v bio), na který můžete posílat finanční pomoc. Každý příspěvek pomůže a má pro nás velký význam.

IBAN: CZ39 0100 0001 3130 0756 0207

Nikdy jsme naše fans o takovou pomoc nežádali, ale neštěstí si nevybírá. Kdyby se podařilo vybrat více, použijeme peníze na financování nového alba.

Děkujeme za podporu a jakoukoli pomoc, kterou můžete poskytnout. Bez vás bychom to nezvládli 💚



ENGLISH:

Last week, after our show in Ostrava, we woke up to some tough news. Our band van was broken into during the night of August 5th to 6th. They smashed the rear side window and stole a snare drum, a Helix guitar digital amp along with cables, a microphone, in-ear monitors, and a case. The total damage amounts to around 2 500 €.

The insurance will cover the cost of repairing the window, but unfortunately not the equipment. The perpetrator is unlikely to be found, so we’ll have to buy new things.

We have started working on new things and will be heading to the studio soon, so this is a major setback. If your situation allows, we would be grateful for any help! Thank you! 💚

For these purposes, we’ve set up a transparent bank account for financial donations (link in bio). Every contribution helps and would mean so much to us.

IBAN: CZ39 0100 0001 3130 0756 0207

We have never asked our fans for such help, but bad luck strikes without notice. If we manage to raise more, we will use the money to fund our new album.

Thanks for sticking with us and for any support you can give. We couldn’t do this without you 💚